На свято Водохреща у кранах чортків’ян тече освячена вода

КП Чортків водоканал продовжує дотримуватись давно започаткованої традиції та у велике релігійне свято Хрещення Господнього на насосній станції «Хлораторна», з якої подається вода майже на все місто, вкотре провели обряд освячення води. Таким чином, у цей день навіть вода, що тече з кранів жителів міста, наділена особливими властивостями.
 
Цьогоріч на насосній станції рано-вранці обряд водосвяття проводив священник церкви Святої Покрови отець Андрій Левкович. Також у обряді взяли начальник Чортківського водоканалу Віктор Гордієнко, інженер Василь Воціховський та майстер водопостачання Миколи Гриців.
 
У цей день вода має особливу силу. Адже Господь став на річку Йордан і наділив воду цілющими властивостями. З того часу минуло багато років, але ми в день святого Водохреща цією водою освячуємо наші домівки, все, що навколо нас, вживаємо ії. Вода в цей день має цілющі властивості як для душі, так і для тіла, якщо вживати її з вірою. Такими ж властивостями після обряду освячення наділена сьогодні і вода, що тече з кранів чортків’ян.
 
Христос хрещається! У річці Йордані!

????????????????????????